Zebragroep

Welkom op de klassensite van de Zebra's!

 

Op deze site is veel informatie te vinden over het schooljaar 2017-2018: denk aan activiteiten, belangrijke mededelingen, foto's en leuke tips!

 

Op maandag,  dinsdag, donderdag en vrijdag werkt juffrouw Esther in de groep. Op vrijdag werkt juffrouw Nettie in de groep. Wij zijn te bereiken op: estherintveld@jozefrijen.nl en nettie@jozefrijen.nl

 

 

 

 

BERICHTEN

15 nov 2017 - Workshop Zebra's
Juffrouw Jeanine verzorgde de leuke opening voor de feestweek van meneer Cor, maar ze komt deze week óók nog eens in alle groepen een workshop verzorgen. Ook de Zebra's waren aan de beurt! In de fotomap kun je verschillende foto's zien van deze leuke dansworkshop, waarvan wij onze einddans zullen laten zien aan meneer Cor op vrijdag! Dat wordt spannend, want we gaan dan écht optreden!

 

 


15 nov 2017 - Opening feestweek meneer Cor
Zoals jullie weten is het deze week bij ons op school feestweek! We vieren de 65e verjaardag van meneer Cor en ook meteen een beetje zijn afscheid van onze school. De hele week zijn er allerlei leuke dingen en is de school mooi versierd door onze zelfgemaakte slingers! Maandag 13 november werd de feestweek geopend met een leuke voorstelling in de grote gymzaal, samen met alle kinderen en alle juffen en meesters van de hele school! Dat was gezellig! In het fotoalbum zie je nog meer foto's van deze leuke opening

 


10 nov 2017 - herfstwandeling zebra's
We zijn gezellig naar het bos geweest waarbij we hebben kunnen rennen, klimmen en met takken sjouwen!

maar we hebben ook erg veel paddenstoelen gezien, zelfs een hele mooie rood met witte stippen.

regen hebben we  bijna niet gevoeld en ook de kou viel gelukkig mee.

papa's en mama's heel erg bedankt voor het rijden, superfijn dat we naar het bos toe mochten!


07 sep 2017 - Thema Winkel
We zijn begonnen met het nieuwe thema winkel. En dat is te zien! We hebben een echte winkel gebouwd in de huishoek waar de kinderen écht kunnen winkelen. Ook zijn de oudste kleuters boodschappentassen aan het maken met logo's van bekende winkels.