Leeuwengroep

Welkom in de leeuwengroep!

 

Op deze pagina vindt u allerlei informatie over de leeuwengroep.

In het fotoalbum staan foto's van allerlei activiteiten die in onze klas plaats vinden.

In de agenda staat wat er nog gaat gebeuren.

 

Op maandag en dinsdag werkt juf Nettie in de klas. Op woensdag, donderdag en vrijdag juf Monique. U kunt ons bereiken via nettie@jozefrijen.nl of monique@jozefrijen.nl

Na schooltijd kunt u altijd even in de klas een werkje komen bekijken en zijn wij vaak bereikbaar voor een gesprek; maak hiervoor wel even een afspraak.

 

We gaan er weer een gezellig jaar van maken met alle leeuwtjes!

BERICHTEN

27 sep 2017 - Spelletjes Leeuwen september 2017
We hebben vandaag weer een gezellig uurtje spelletjes gespeeld. Als mama's, papa's en oma's weer heel erg bedankt voor jullie hulp! 

26 sep 2017 - techniekproject 'in the pocket'
Preview foto Dinsdag 26 september hebben we bezoek gehad van een museumdocent. Daarbij kregen we uitleg over het techniekproject waar we met groep 2 aan mee gaan doen.

Het verhaal ging over een jongen met een gat in zijn zak. Daardoor verloor hij al zijn spullen die hij op zijn reizen had gevonden.
We hebben nu de opdracht gekregen om een zak te gaan maken waar we onze schatten die we over de hele wereld kunnen vinden in kunnen stoppen.
Deze schatten mogen groot zijn, maar dan moeten we ze dus ook klein kunnen maken.
In de komende weken gaan we dus een zak ontwerpen en spullen verzamelen die dan in die zak passen. We denken dan aan spullen die groot en klein kunnen worden doordat je ze uit kan vouwen, op kan blazen, in elkaar kan zetten... of misschien zijn er nog wel meer mogelijkheden.


20 sep 2017 - Leeuwen bezoek Albert Heijn
We werken nu al een aantal weken rondom het thema Winkel en vandaag mochten we op bezoek bij de Albert Heijn in het winkelcentrum. We hebben rond mogen kijken in de winkel, maar ook in het magazijn en het kantoor. We kregen een leuke muts en een manderijntje. Dat was smullen! 

29 aug 2017 - handvaardigheid groep 2
we starten dit schooljaar gelijk goed met groep 2.

 

ze mochten vandaag al naar juf Monique om daar te gaan knutselen. Super leuk!

En in de klas was het ook erg leuk om even alleen met groep 1 te werken. De komende weken gaan we dit nog vaker doen. Groep 2 gaat zelfs meedoen met een kunstwerkopdracht... spannend!


28 aug 2017 - eerste schooldag
Preview foto vandaag de eerste schooldag!

we hebben hard gewerkt om alle nieuwe dingen te ontdekken en ook de nieuwe kinderen wegwijs te maken in onze klas.

 


01 aug 2017 - wennen
Preview foto voor de vakantie zijn er al wat leeuwtjes komen kijken die na de vakantie bij ons in de klas gaan komen. Zo te zien hebben ze er al veel zin in

15 jun 2017 - Jozefdag Vossenberg leeuwen
Wat hebben we genoten van een heerlijke dag bij de Vossenberg. Lekker spelen, timmeren, knutselen en lekker gegeten. Tot slot nog een heerlijk ijsje. Het was een hele gezellige dag.